Пошук по сайту

Педагоги дошкільних закладів взяли участь у семінарі з християнського виховання

З ініціативи єпархіальної комісії у справах освіти і виховання 12 жовтня 2013 року педагоги дошкільних навчальних закладів Сокальсько-Жовківської єпархії взяли участь у спільному обласному семінарі-практикумі з християнського виховання дошкільників, що відбувся у м. Львові в садку Святого Миколая.

Сестри монахині та педагоги дошкільних закладів області активно працювали у практичному тренінгу на тему: «Особистісно-орієнтований підхід у вихованні дошкільнят», де ознайомилися з плануванням Львівських колег, які мають досвід роботи у християнському вихованні.

Серед учасників семінару були сестри Служебниці НДМ з м. Червонограда, сестри св. Йосифа з Потелич, а також педагоги та методисти: Михалюк Анна Богданівна (вихователь-методист ДНЗ № 7), Дмитрук Наталія Валеріївна (вихователь-методист ДНЗ № 9) та Суворова Анна Михайлівна (вихователь ДНЗ № 9) м. Червонограда, Сікора Марія Михайлівна (вихователь ДНЗ с. Малехів), Затушевська Оксана Богданівна (психолог ДНЗ с. Добросин) та вихователі з м. Дубляни.

Повідомила Наталія Валеріївна Дмитрук,
учасниця семінару

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336