Пошук по сайту

Методисти та вихователі застановлялися над духовним вихованням дошкільнят

«Найосновніше, що має донести вихователь до дитини – це те, що Господь її любить». Цей вислів Етьєна Верхака, багатолітнього секретаря Генеральної асамблеї Європейського комітету католицької освіти, став епіграфом семінару вихователів дошкільних навчальних закладів м. Червонограда, м. Соснівки та смт Гірник, що відбувся у дошкільно-навчальному закладі № 9 на тему: «Духовне виховання дошкільнят».

У семінарі взяли участь понад 25 методистів і вихователів. Розпочався захід молебнем до Богородиці, у якому присутні прохали заступництва та допомоги Божої Матері для їх праці, а також благословення Божого для дошкільної малечі.

Далі відбулась презентація діяльності з духовного виховання ДНЗ № 9 м. Червонограда, яку представили методист Н. В. Дмитрук та вихователі А. М. Суворова і О. Я. Микита. Застосування відеоматеріалів та активних методів праці створило теплу дружню атмосферу, спонукало до щирого плідного діалогу.

Важливо зазначити, що з ініціативи завідувача Н. В. Мастикаш нещодавно на подвір’ї садочку відбулось встановлення та освячення каплички Пресвятої Богородиці, а дошкільний навчальний заклад отримав назву «Ангелятко». Тепер діти, наче ангелята, із своїми батьками щоранку дарують Небесній Матері щирі молитви.

На завершення учасників семінару привітав дитячий церковний хор «Ангелятко» парафії Пресвятої Богородиці Владичиці України під керівництвом С. М. Голосної.

Повідомляє Комісія у справах освіти і виховання
Сокальсько-Жовківської єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336