Пошук по сайту

Молодіжна проща до Борислава

23 листопада молодь Сокальсько-Жовківської єпархії здійснила прощу до храму святої Анни м. Борислава, Самбірсько-Дрогобицької єпархії. Учасниками прощі були молодь та діти трьох деканатів: Жовківського, Дублянського та Рава-Руського. Організував і провів прощу о. Роман Малькевич, відповідальний за курси підготовки помічників катехітів у Жовківському районі.

Храм св. Анни належить до паломницьких центрів УГКЦ і збирає звідусіль багато прочан. Особливістю є велика кількість мощей. Отож прочани мали змогу поклонитись мощам дванадцяти апостолів, частичкам Чесного та Животворящого хреста Господнього та хреста на якому було розп’ято апостола Андрія Первозваного, мощам первомученика Стефана, Івана Хрестителя і багатьом іншим.

Усі учасники мали змогу приступити до святого Таїнства Покаяння та прийняти Євхаристійного Христа у Святій Літургії, а також у Соборуванні та молитвах на уздоровлення. Після благословення мощами, якими священик приторкався голови кожного, була екскурсія, яку провів отець-парох. Спільні фотографії, можливість придбати релігійну літературу та багато іншого прикрасили прощу.

На завершення для молодих прочан о. Роман підготував сюрприз – поїздку в найбільший у Львівській області зоопарк «Лімпопо» с. Мединичі, де всі отримали безліч задоволення спостерігаючи за мешканцями зоопарку.

Дорога туди та назад супроводжувалася спільною молитвою на вервиці, співом сучасних молодіжно-релігійних пісень та знайомством одні з одними.

Повідомила Олена Генжало,
учасниця катехитичних курсів

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336