Пошук по сайту

«Духовні цінності сім’ї та родини», – тема зустрічі з випускниками шкіл у Соснівці

19 березня в Червоноградській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 14, що в м. Соснівці, в рамках Тижня духовності було проведено зустріч із випускником Львівської Духовної Семінарії Святого Духа та УКУ, працівником Комісії у справах родини УГКЦ бр. Дмитром Романком для старшокласників усіх шкіл міста.

о. Зиновій Буньо, настоятель парафії, представив учням гостя й тему зустрічі «Духовні цінності сім’ї та родини». А далі в залі запанувала тепла доброзичлива атмосфера щирої духовної бесіди з випускниками шкіл. Тема була актуальною й надзвичайно цікавою для підлітків. Настанови бр. Дмитра залишили в дітей щонайкращі враження й не залишили нікого байдужим.

«Такі зустрічі є надзвичайно важливими для підлітків, бо діти мають багато інформації з телебачення й інтернету, але не завжди можуть виокремити для себе те, що важливе для їхнього духовного зростання», - стверджують місцеві педагоги.

Кожен старшокласник, виходячи із залу, зрозумів, що сім’я - це божествений союз, це гармонія. Не маючи гармонії в сім’ї, не має її людина і в собі самій. Насправді, сім’я – це чи не найважливіша частина нашого життя.

Повідомила Наталія Щербань

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336