Пошук по сайту

«Моє покликання – любити», - реколекції для молоді в Дублянах

З 28 по 30 березня 2014 року, відбулися реколекції для молоді Сокальсько-Жовківської єпархії під назвою «Моє покликання – любити». Дні Духовні Віднови зібрали близько 50 людей у затишному куточку Львівщини - м. Дублянах.

Організаторами реколекцій виступили Молодіжна Комісія Сокальсько-Жовківської єпархії та Центр Молодіжного Аніматорства - молода активна спільнота волонтерів, створена при Молодіжній Комісії єпархії.

Провадив реколекції о. Петро Сюсько - молодий талановитий священник зі Самбірсько-Дрогобицької єпархії. Це був особливий час молитви, духовних наук, роздумування над Святим Письмом та чистотою свого серця та душі. Невід’ємною частиною реколекцій були Свята Сповідь, Служба Божа та духовні читання.

Для когось реколекції стали продовженням власного духовного зростання, для когось - першим етапом на шляху до безмежної Божої Любові. Хтось був на реколекціях вперше, а хтось більше десятка разів. Однак кожен мав змогу відчути цей по-справжньому трепетний час. Усі науки торкалися душі і назавжди залишаться у серцях молоді.

«Тепер кожен учасник реколекцій має шанс розпочати все з чистого аркуша, пам’ятаючи, що ім’я нашого найкращого друга - Ісус, і жити з Ним так просто і радісно, а головне - дуже хочеться, бо Його Любов безмежна», - підсумовують учасники.

Повідомила Оксана Карпевич

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336