Пошук по сайту

Студентська молодь єпархії вчилася основ аніматорства та лідерства

З 16 по 18 травня 2014 року у місті Жовква відбувся вишкіл молодіжних лідерів серед студентської молоді Сокальсько-Жовківської єпархії. Понад тридцять учасників плідно працювали і здобували нові знання, вчилися бути аніматорами, освоювали банси, спілкувалися і будували спільні плани на майбутнє.

Вишкіл організовано Молодіжною Комісією Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ за сприянням Центру Молодіжного Аніматорства (ЦМА) - волонтерської спільноти, створеної при Молодіжній Комісії нашої єпархії, та фінансовій допомозі доброчинної організації «Церква в потребі».

Тренери Інституту Лідерства та Управління УКУ провели тренінги та різної форми інтерактивні заняття для учасників вишколу. У п’ятницю Наталя Петришин ознайомила молодь з основами лідерства. Майбутні аніматори зазначили для себе основні завдання доброго лідера, його навички та вміння, вчилися бути лідерами, реалізовували свої знання на практичних заняттях.

У суботу Оленка Карнаух провела тренінги на тему «Ефективна робота в команді». Молодь Сокальсько-Жовківської єпархії будувала свої спільноти, вчилася делегувати обов’язки та відповідальності за свої вчинки. Бути справжньою командою складніше, як бути лідером.

У неділю психолог Дмитро Якимець навчив учасників вишколу мистецтва спілкування, провівши ефективну роботу на тему «Комунікація». Як виявилось, спілкування - значно ширше і глибше поняття. Молоді хлопці і дівчата захоплено переживали кожне слово пана Дмитра.

Учасники були активними, допитливими та наполегливими. Отець Петро Верхоляк, голова Молодіжної комісії, згуртовував та надихув молодь своїми духовними бесідами та настановами до активної діяльності у житті Церкви. Невід’ємною частиною вишколу були також Божественна Літургія, Сповідь, Святе Причастя та науки.

По закінченню вишколу молодь отримала сертифікати, які засвідчують про прослуханий курс. Тепер залишається тільки втілити все у життя. «Сподіваємось, мине небагато часу і кожному куточку Сокальсько-Жовківської єпархії буде своя молодіжна спільнота, яка творитиме неймовірний молодіжний світ під назвою «Життя з Богом».

Запрошуємо активну молодь нашої єпархії віком від 16 років взяти участь у молодіжному форумі «Я є Дорога, Правда і Життя», який відбудеться 14 червня в Крехівському монастирі. А також, на другий тур вишколу молодіжних лідерів, який проходитиме 20-22 червня у м. Жовква. Зголошуватись до отців-парохів до 03. 06. 2014 р.

Оксана Карпевич, волонтер ЦМА

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336