Пошук по сайту

Архиєрей очолить екологічні місії для порятунку створіння

В Бродах (14.01.15) та Сокалі (19.01.15) пройде особлива духовна подія 2015 року – «Екологічна місія для порятунку створіння», яку очолить голова синодальної комісії з питань екології владика Михаїл Колтун.

Місія – це час, коли християнин переосмислює своє життя, поглиблює розуміння своєї віри і активніше починає втілювати її в життя, адже віра повинна бути дієвою. Саме до прояву дієвої віри в Господа – Творця вселенної закликатиме Владика Михаїл в часі еко-місій.

Кожен християнин матиме змогу не поверхнево, а глибинно задуматися над власним життям, поведінкою у Богом створеному світі та ставленням до довкілля.

Відтак архиєрейська місія відкриє екологічну складову християнської віри, застановить над її духовно сакраментальним виміром, і покаже шлях до дияконії.

В рамках місій відбудуться зустрічі з владою, міськими та районними екологами та іншими дотичними до теми екології організаціями.

Парафії, в яких пройде місія, від цього дня будуть покликані втілювати все почуте з уст архиєрея в життя, щоб місія не обула одноденним явищем, а щоденне життя кожного парафіянина носило характер місії – як прикладу ставлення до довкілля, для інших людей.

Повідомив о. Тарас Дзьоба, референт Еко-бюро УГКЦ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336