Пошук по сайту

У Бродах проходять вечори «християнсько-екологічного кіно»

Протягом січня 2015 року, кожної неділі в м. Броди о 16:00 год. проходить вечір «християнсько-екологічного кіно» в кінотеатрі «Світ Кіно».

Даний проект реалізовано з метою поглиблення екологічних знань та формування екологічної свідомості жителів міста. Така екологічна медіа-катехиза стала можливою завдяки тісній співпраці о. Тараса Дзьоби, голови комісії з питань екології Сокальсько-Жовківської єпархії, з керівництвом місцевого кінотеатру. На цей сеанс встановлено особливий пільговий тариф на квиток, що робить його доступним для усіх верств населення.

Першим екологічним кінофільмом, який був продемонстрований на екрані кінотеатру, стала документальна стрічка «Дім», в якому показано, що Земля – це спільний дім для всіх учасників життєвої мандрівки. Стрічка демонструє нам красу та багатство планети й те, що за короткий період часу зробила з нею людина.

Перед кожним сеансом священик має вступне слово, що допомагає краще зрозуміти суть показаного на екрані. Після кінофільму священик підбиває певні основні підсумки переглянутого, апелюючи до християнської свідомості та підштовхуючи до конкретних, дружніх до довкілля дій.

Січень – це тільки пробний час даного медіа проекту, цілком ймовірно, що він продовжить своє життя протягом року.

Повідомляє Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336