Пошук по сайту

Екологічні ініціативи популяризуються у єпархії

16 - 22 березня в єпархії пройшло 12 екологічних заходів реалізованих в рамках великопісної ініціативи Бюро УГКЦ з питань екології «Екологічне навернення для порятунку створіння».

Зокрема цього тижня голова екологічної комісії о. Тарас Дзьоба відвідав 7 навчальних закладів, а зокрема школи: с. Лишнів, с. Корсів, с. Комарівка, с. Стара Скварява, с. Паликорови, смт. Підкамінь, а також в Бродівський педагогічний коледж ім. Маркіяна Шашкевича.

Також священик еколог взяв участь в зустрічі між очільником Бюро УГКЦ з питань екології д-р. Володимиром Шереметою та п. Олексієм Балицьким, начальником Департаменту екології і природних ресурсів ЛОДА, а також керівництвом Державної екологічної інспекції в Львівській області.

Священик побував з презентацією великопісної екологічної ініціативи в військовій частині А0508 м. Броди.

Також цього тижня всі учні бродівської гімназії ім. Івана Труша взяли участь у хресній дорозі в храмі Воздвиження Чесного Хреста м. Броди, де було ними зачитана стація та роздуми екологічного спрямування.

На завершення екотижня референт взяв участь у двох медійних заходах, зокрема випущено в світ ролик «Не пали Україну», та взято участь в прямому ефірі програми Львівського ТРК «Вечір у Львові».

Повідомив о. Тарас Дзьоба

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336