Пошук по сайту

Представник єпархії з питань екології взяв участь у науково-практичній конференції

Нещодавно в Бродах проходила міжнародна науково-практична конференція «Природа Волині і Поділля: дослідження та охорона», організована національним природним парком «Північне Поділля», у якій взяв участь о. Тарас Дзьоба, референт Бюро УГКЦ з питань екології у Сокальсько-Жовківській єпархії.

Головною метою конференції було обговорення проблем дослідження та охорони природних комплексів на межі Волині та Поділля.

Під час роботи конференції обговорювалися питання вивчення, збереження та відновлення природного та ландшафтного різноманіття Волино-Поділля, організації рекреаційно-туристичної галузі на територіях ПЗФ, а також велася мова про еколого-освітню діяльність та її роль у збереженні природного біотичного різноманіття та сталого розвитку регіону. Окрім того висвітлювалися питання рекреації і туризму на територіях природо-заповідного фонду та питання історико-культурної унікальності територій Волино-Поділля.

У своєму слові до учасників конференції о. Тарас, від імені церковної екологічної інституції, привітав усіх учасників і коротко розповів про її діяльність та основні завдання.

Повідомляє Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336