Пошук по сайту

Учні катехитичних шкіл «вивчали» митрополита Андрея

6 листопада 2015 року у Львівському Національному Аграрному Університеті учні катехитичних шкіл з різних деканатів єпархії взяли участь у християнській інтелектуальній грі брейн-ринг «Вивчаємо митрополита Андрея», присвяченій 150-річчю від дня народження великого Митрополита.

Організатором заходу була катехитична комісія Сокальсько-Жовківської єпархії УГКЦ. У грі взяли участь понад 140 учасників – представників Бродівського, Буського, Жовківського, Дублянського, Сокальського, Червоноградського, Підкамінського, Рава-Руського, Новояричівського деканатів - загалом 14 команд.

Метою цього заходу було вивчення і знання біографії митрополита, його пастирської ролі, соціальних поглядів і дій, в основі яких був закладений християнський світогляд і цінності.

У підготовці до брейн-рингу усі учасники повинні були прочитати методичний посібник «Найдорожчий таточко», який упорядкувала с. Юліана Дзюбата.

Інтелектуальна гра проходила у двох вікових категоріях – молодшій і старшій. У молодшій віковій категорії переможцем стала команда Бродівського деканату «Ніка», у старшій – Сокальського деканату «Астра», які і будуть представляти Сокальсько-Жовківську єпархію у м. Львові під час фінальної гри 14 листопада.

Кожна команда показала хороші знання та підготовку. Усі були відзначені грамотами від владики Сокальсько-Жовківської єпархії Михаїла Колтуна та нагороджені подарунками.

Представники громадянського руху «Зарваницька громадська ініціатива» вручили учасникам книги про Андрея Шептицького та його пастирське послання «Як будувати рідну хату».

СВІТЛИНИ

Згідно повідомлення сайту ЛНАУ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336