Пошук по сайту

Онлайн-інтенсив «Аніматор 2.0»

«Аніматор 2.0» - це навчальний потік, який цілком і повністю посвячений підготовці християнських аніматорів до самостійності в організації табору, підвищення навичок таборування.
Це навчання було цікавим тим, хто приймає безпосередню участь в організації табору, створенні програми, її реалізації і т.п.
Ця ініціатива була створена організаторами Школи Християнського Аніматора «ВІХА» - бр. Василем Кінахом і Софією Дубовик.

СВІТЛИНИ

Так як через карантин навчання у ШХА припинилося, тому вирішили розпочати глобальний проект в онлайн режимі, який по словах учасників був успішним.
Спочатку учасники засвоїли теорію, опісля склали тест та виконували практичні завдання і навіть завершили курс домедичної допомоги. Окрім того, був останній трьох годинний ефір у Zoom, де змогли всі поспілкуватися, познайомитися, поділитися досвідом та перейняти його від інших.
Після цього на базі соціальної мережі Instagram була створена молодіжна платформа - @sk.platform (спілкування, зустрічі, проекти) для молоді нашої єпархії і не тільки.
Всі учасники інтенсиву успішно склали тест та отримали дипломи, що засвідчували отриманні знання і навички аніматорів, підвищити свій рівень або навчити «з нуля» самостійно таборувати.
Впродовж усього інтенсиву була можливість отримувати чималі призи.
Радіємо, що молодь нашої Церкви у часі карантину «не спить», а готова служити незважаючи ні на що.

Повідомив бр. Василь Кінах  

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336