Пошук по сайту

ПОСТАНОВИ Шістдесятої сесії Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ, 15-16 травня 2013 року Божого, Зарваниця

  1. Для належного вшанування жертв трагічних подій українсько-польського протистояння на Волині 1943 року та для запобігання в майбутньому подібним звірствам, які не сумісні з ім’ям християнина, провести в неділю, 14 липня 2013 року Божого, у рамках Всеукраїнської прощі до Зарваниці та в усіх храмах Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ поминальне богослужіння за упокій душ всіх поляків і українців, невинно убієнних під час цієї трагедії.
  2. З нагоди Року віри провести в неділю, 2 червня 2013 року Божого, з 18:00, в усіх храмах Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ годину чування з Вечірнею,  молитвою єднання зі Святішим Отцем та молитвою за Святішого Отця.
  3. Затвердити запропонований оргкомітетом з відзначення Року дияконії в УГКЦ перелік заходів цього Року та рекомендувати єпархіальним єпископам  Києво-Галицького Верховного Архиєпископства УГКЦ доручити директорам благодійних фондів «Карітас» координувати та реалізувати ці заходи на території їхніх архиєпархій/єпархій/екзархатів.
  4. Затвердити Типове положення про Єпархіальну Комісію у справах освіти та виховання.
  5. Шістдесят першу сесію Синоду Єпископів Києво-Галицького Верховного Архиєпископства Української Греко-Католицької Церкви провести в листопаді 2013 року Божого.

 Ці  постанови набирають чинності 24 травня 2013 року Божого

 Голова Синоду Єпископів
Києво-Галицького Верховного Архиєпископства
Української Греко-Католицької Церкви

+ Святослав

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336