possible to make website for free

Пошук по сайту

Архиєреї поблагословили молодих офіцерів-випускників

28 лютого митрополит Львівський Ігор Возьняк та єпископ-капелан Михаїл Колтун взяли участь в урочистостях з нагоди дострокового випуску молодих офіцерів та сержантів в Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного у місті Львові.

У привітальному слові до офіцерів Високопреосвященний владика Ігор сказав: «Щиро вітаю усіх з гарним святом: народженням нових офіцерів Збройних сил України! Ви покликанні бути мужніми захисниками своїх батьків, дружин, дітей, братів та сестер, кордонів України та своєї землі. Ми вдячні вам, дорогі військові службовці за те, що захищаєте нас від злобних куль, наражаючись самі на небезпеку втратити життя. Правда, що життя дається тільки один раз, яке необхідно прожити мудро й гідно, щоби не бути засоромленими, особливо, у вічності. Сам Спаситель, Ісус Христос сказав: «Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає» (Ів.15,13). Дякуємо вам, дорогі офіцери, випускники Академії, за вашу готовність посвятити своє життя за свій народ! Дякуємо вам, за вашу силу духу, нескоримість, хоробрість, за вашу мудрість й за те, що покладаєте усю свою надію на Бога! Віддаю вас, достойні армійці, в опіку Божої Матері, якої прошу, щоб боронила вас в усяких труднощах та небезпеках! Бажаю усім вам здоровими й в силі духу, завжди і звідусіль повертатись до рідного дому! Хай Господь усіх благословить!».

Після промови митрополита та міністра оборони Степана Полторака, Преосвященний владика Михаїл окропили випускників свяченою водою.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336