Пошук по сайту

Капелан поблагословив випускників-магістрів

2 лютого 2016 року в Львівському національному аграрному університеті, під час святкового заходу вручення дипломів «магістра», отець-капелан Іван Венгрин привітав та поблагословив випускників університету.

Цього року у ЛНАУ дипломи про вищу освіту отримали 238 випускників, яким присвоєно кваліфікацію за освітнім ступенем «Магістр». Урочиста академія об’єднала магістрів-випускників різних напрямів і спеціальностей.

Випускників університету благословив та окропив свяченою водою капелан університету отець Іван, який побажав Божих ласк, миру і спокою в Україні.

Подарунком від великої університетської родини для випускників став святковий концерт за участю Народного ансамблю танцю «Первоцвіт», Народного ансамблю «Троїсті музики», Народної хорової капели «Джерела Розточчя», гурту «Вище неба».

Згадані колективи та виконавці подарували присутнім на святі запальний «Гопак», «Сокальські притупи», «Польку-дублянку», коляди і щедрівки, музичні композиції «Витинанка» та «Старовинний козачок» а вокалісти – пісні «А на Україні», «Ніби вчора, рідна мамо», «Студентські роки», «Україна». Завершився концерт Дня випускника гімном університету.

Повідомляє сайт ЛНАУ

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336