Пошук по сайту

Капелан благословив відправлення прикордонників для ротації на Східний кордон

9 червня в місті Великі Мости, при військовій частині Прикордонної служби України, відбувся урочистий мітинг – проводи групи прикордонників у кількості 260 чоловік (із цілої Західної України), які мають замінити мотоманеврену групу № 3, яка відправилась на Східний кордон нашої держави 14 березня 2014 року.

Щоб підтримати військових та благословити їх у далеку дорогу прибув військовий капелан даної частини о. Роман Возняк, а також місцеві священики із м. Великі Мости – о. Володимир Юськів (УГКЦ) та о. Дмитро Улицький (УПЦ МП).

Зі зворушливим словом звернувся до прикордонників о. Володимир Юськів, зазначивши, що його син Михайло зараз перебуває під Слов’янськом, як доброволець, де допомагає тримати оборону нашим військовослужбовцям.

Капелан здійснив благословення та окроплення священою водою прикордонників, подарував їм 160 примірників молитвеників «Молись та служи» та засобів гігієни на суму 3560 грн. отриманих від спонсорів.

Після обіду десять військовослужбовців мотоманевреної групи виявили бажання посповідатись та прийняти святе Причастя у міжконфесійній каплиці імені Архистратига Михаїла, що знаходиться на території військової частини 2418. Були й такі, які це робили в перше у житті.

Повідомив о. Роман Возняк

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336