Пошук по сайту

Родичі загиблих воїнів Сокальщини відвідали Гарнізонний храм у Львові

На запрошення священиків Гарнізонного храму святих Апостолів Петра і Павла зі Львова, 11 червня шістнадцять членів родин загиблих воїнів у зоні АТО з Сокальського району здійснили паломницьку поїздку до храму, який сьогодні є духовним центром для усіх військових та їхніх родин.

Зустріч розпочалася Божественною літургією та панахидою за полеглими бійцями; опісля отець Степан Сус провів екскурсію храмом та його підземеллями, розповів про його історію та чим живе храм сьогодні. Делегація залишила світлини усіх 13 бійців Сокальщини, які будуть розміщенні на стелі загиблих воїнів, перед якою постійно моляться прихожани, завжди горить свіча та стоять живі квіти.

Священики Степан, Тарас та Богдан, які служать у гарнізонному храмі, також провели екскурсію для Сокальчан на «Чудо поїзді» центром Львова, нагодували смачним обідом у «Віденській кав’ярні».

Дана поїздка стала можливою також і завдяки ДП «Датський текстиль», який безкоштовно надав транспорт для переїзду з Сокаля до Львова.

Спільна молитва за душі загиблих та живе спілкування родин між собою – єдине , що зараз може хоч частково зменшити біль втрати та смуток, які охоплюють дані родини.

Сумуємо та пам’ятаємо: Атаманчука Андрія, Білика Юрія, Білика Ігоря, Галатюка Олега, Громового Дениса, Галаса Романа, Костенецького Андрія, Козачука Антона, Лагна Романа, Мельника Сергія, Прихода Валентина, Сивака Віктора, Соляка Василя. Вічна пам’ять!

Мар’яна Яремчук, Карітас-Сокаль

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336