Пошук по сайту

Строковики-прикордонники склали присягу на вірність українському народові

Нещодавно у Кінологічному навчальному центрі м. Великі Мости Сокальського району перші 301 строковик-прикордонник присягнули на вірність українському народові.

Капелан – о. Роман Возняк побажав військовим жити повноцінним християнським життям, сповнюватися любов’ю до ближнього, до діл милосердя, сумлінно виконувати своїх обов’язки, практикувати молитву та відвідувати міжконфесійний храм арх. Михаїла, який діє на території військової частини.

У заході взяли участь керівництво Західного регіонального управління та органів охорони державного кордону, обласної державної адміністрації, міста Львова, районних адміністрацій та ветерани-прикордонники. Також долучилися до урочистостей батьки та близькі родичі строковиків, які приїхали з Львівської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Волинської, Вінницької, Харківської, Черкаської, Хмельницької, Херсонської, Київської, Запорізької та Дніпропетровської областей.

Від імені всіх матерів виступила з привітальною промовою мати прикордонника Тамара Кокозей, а курсант навчального батальйону підготовки кінологів-солдат Андрій Заремба від імені своїх побратимів пообіцяв дотримуватись Військової присяги, за будь-яких умов.

Згідно повідомлення dpsu.gov.ua

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336