Пошук по сайту

"Бог супроводжує в житті того, хто сповняє Його волю" - Кир Михаїл у Великих Мостах

1-06-2019 р. Б. владика Михаїл (Колтун), Керівник Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ, взяв участь у святкуванні 74-ї річниці від створення Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби України у Великих Мостах. 

У своєму пастирському слові, зверненому до присутніх, а особливо до курсантів, які сьогодні складали присягу, архиєрей закликав для них Божого благословення:

"Сьогоднішньою присягою ви прийняли на себе священне завдання. Так, як на хрещенні, ми усі приймаємо присягу хресну, в якій відвертаємося від гріха і зобов'язуємось боронити добро, так і сьогодні, на тій присязі, коли ми подорослішали і беремо відповідальність за життя своє і другого, ми складаємо присягу на вірність служіння своїй Батьківщині - Україні. 

СВІТЛИНИ

В нинішній день я закликаю Божого благословення на ваш ум, на ваше серце, на всі ваші почуття, для здоров'я вашого, для вашої безпеки, щоби ви, будучи впевненими в Божій помочі, сповняли свій християнський і військовий обов'язок, бо Бог супроводжує в житті того, хто сповняє Його волю. 

Я сьогодні разом із предстоятелями наших конфесій закликаю і вимолюю: Господи, благослови наших прикордонників, воїнів, щоб вони могли успішно захищати нашу державу і при тому бути здоровими і щасливими. 

Благословення всемогутнього Бога Отця і Сина і Святого Духа нехай зійде на вас і перебуває, супроводжує вас в житті".

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336