Пошук по сайту

Новіціятський дім Божого Провидіння у Жовкві відвідав Преосвященний владика Петро (Лоза)

23 січня 2020 року Преосвященний владика Петро (Лоза) вперше відвідав Новіціятський дім Божого Провидіння у Жовкві. Мета відвідин – ближче познайомитися зі спільнотою Сестер Служебниць НДМ та їх служінням у Жовкві.

СВІТЛИНИ

Під час Божественної Літургії владика Петро поділився роздумами над Євангельським читанням, а саме про суперечку Христа з фарисеями за владу. Христос прийшов до нас як Бог і ділиться своєю владою з людиною. Ісус дав своїм учням владу оздоровляти, навертати людей, навіть прощати гріхи. Ми, як богопосвячені особи – маємо привілей бути близько Господа, брати участь у ділі його відкуплення. І від нього ми отримали владу поширювати Царство Небесне на землі і свідчити про Господа. Через нас Бог хоче торкатися до людей і їм допомагати.

Настоятелька с. Тетяна Головчак і сестри розповіли Владиці про їх служіння у Жовкві – катехизація дітей і молоді, праця в захристії храму Отців Василіян, служіння хворим.
Владика Петро оглянув хід ремонтних робіт монастиря, а також заохотив сестер відвідувати з місіями села єпархії, щоб більше ознайомитися з життям людей, підтримувати їх у вірі, гуртувати дітей і молодь.
Владика побажав сестрам Божого благословення у їх пасторальній праці, а також нових та ревних покликань. Владику Петра супроводжував о. Ярослав Малиш, синкел у справах монашества Сокальсько-Жовківської єпархії.

Прес-служба єпархії  

За матеріалами ssmi-ua.org  

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336