Пошук по сайту

В освітніх закладах Червонограда триває молитовна естафета

Вихованці, батьки і педагоги ДНЗ № 10 м. Червоноград приготували свято для військових та помолилися за мир в Україні.

Спільно з о. Михайлом Микитою, учнями та вчителями ЗСШ №4 дошкільнята помолились перед іконою Покрови Пресвятої Богородиці, а також провели акцію-марафон «Діти – Героям України!», під час якої діти малювали малюнки, плакати, писали листи, робили своїми руками сувеніри-обереги (ангелятка, вервички) для тих, хто сьогодні захищає Україну від ворога.

Окрім цього педагоги із дошкільнятами організували патріотичне свято «Моя Україна – червона калина». На святі були присутні воїни добровольчих батальйонів «Воля», Добровольчого Українського Корпусу (Правий сектор), які нещодавно повернулись з зони АТО, де обороняли Донецьке летовище. Боєць батальйону «Айдар», який був поранений під Іловайськом звернувся до присутніх зі словами подяки за патріотичне виховання дітей, листи, малюнки. Дитячі слова-звернення до воїнів: «Повертайся живим!», «Ми тебе дуже чекаємо!», «Ми молимось за всіх Вас!» – не залишили нікого з присутніх байдужими.

На завершення свята діти передали волонтерам та представникам Автомайдану подарунки для військових на передовій (солодощі, продукти харчування, теплі речі).

Повідомив о. Михайло Микита

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336