Пошук по сайту

У Соснівці Тиждень духовності увінчала молитовна естафета «За мир в Україні»

З 16 березня у Червоноградській загальноосвітній школі № 14 м. Соснівка проходив Тиждень духовності, а 20 березня у школі перейняли молитовну естафету «За мир в Україні».

Програма тижня була змістовна, насичена та різнопланова. Кожний день розпочинався із спільної молитви, яку проводили священики УГКЦ – о. Зиновій Буньо, о. Іван Цінцерук, УПЦ КП – о. Микола Винар. Учні, вчителі, батьки разом молилися за усіх дітей, які навчаються, за їх наставників, батьків, родини, духовних провідників народу, за тих, хто захищає нашу Батьківщину, за любов, мир, взаєморозуміння між людьми в Україні та світі.

Протягом тижня учні школи мали можливість переглянути фільми духовної тематики, було проведено бесіди та виховні години духовного спрямування.

20 березня учнівський та педагогічний колективи школи перейняв молитовну естафету, що триває у місті протягом 2014 – 2015 навчального року. Естафету школа перейняла від дитячої дошкільної установи № 6. Учні ретельно готувалися до прийняття ікони Пречистої Діви Марії. Урочиста зустріч ікони пройшла за участю о. Зиновія Буньо та о. Іван Цінцерука, священників храму Святих Верховних Апостолів Петра і Павла, що у м. Соснівка. Крім молитви лунали щирі дитячі вірші про Марію, про Україну, а також духовні пісні.

«Дуже важливо, що учні, батьки, вчителі та працівники школи а часі Великого посту мають можливість щоденної спільної молитви, а перебування у закладі ікони допомагає кожному замислитись над своїм духовним життям».

Повідомила Наталія Щербань

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336