Пошук по сайту

Тиждень духовності у Малехові базувався на пастирських посланнях митрополита Андрея

Розбудову святинь у дитячих душах школярів очолив настоятель греко-католицького храму с. Малехів отець Ігор Боднар, який упродовж Тижня духовності проводив молитовні навчання з наміреннями, які базувались на пастирських посланнях митрополита Андрея Шептицького.

Під час повчань діти пізнавали чесноту Віри і її значення в житті людини, силу молитви і її потребу для духовного зросту. Разом молились за патріотів України і зокрема за односельчанина Тараса Дороша, що загинув у війні на сході країни. Учні школи запалили свічки на могилах Січових Стрільців.

Із старшокласниками була проведена зустріч з отцем Тарасом Дзьобою, відповідальним за екологічне виховання. Він ще раз нагадав, що світ навколо нас є Божим творінням, а людина покликана наповнювати його красою і гармонією, а не завдавати шкоди, забруднюючи навколишнє середовище.

У школі за сприянням педагога-організатора Наталії Семотюк було підготовлено газету до Тижня духовності. Двері класних кімнат окремих класів прикрашали улюблені вислови зі Святого Письма. Учні 3 – 4 класів приготували ілюстрації на тему: «Божі Заповіді в дитячих малюнках».

У неділю 22 березня у храмі Собору Пресвятої Богородиці села Малехів відбулася Хресна дорога за участю учнів школи. Вона було підготовлена педагогом-організатором Наталією Семотюк, вчителем музичного мистецтва Лесею Бінерт та вчителем християнської етики Оксаною Євтюховою.

«Сподіваємось, що Слово Боже засіяне в дитячих серцях дасть добрий врожай», - підсумовують вчителі.

Повідомив Сергій Сухорак, директор школи

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336