Пошук по сайту

У Заводській школі Тиждень Духовності був приурочений Божому милосердю

З 4 по 11 квітня у Заводській ЗОШ І–ІІІ ст. (Олеський деканат) пройшов Тиждень духовності за Боже милосердя для Українського народу.

Тиждень розпочався врочистою спільною молитвою за участю священнослужителя о. Юрія Годіся. У своєму духовному слові наставник детально пояснив присутнім учням і вчителям, що ми повинні усвідомити протягом цього часу, як маємо себе поводити відносно наших ближніх і ворогів.

Учні початкової школи мали гарну нагоду переглянути мультфільм на релігійну тематику, розваживши, як своїми вчинками, словами не поранити чужого серця; разом із своїми класоводами прийняли участь у віршованій Хресній дорозі для дітей.

Вихователь Левко О. І. провела заняття у групі продовженого дня «Милосердя починається з тебе», учитель зарубіжної літератури Ткачук О. Я. презентувала бінарний урок у 6 класі «Християнські цінності у світовій літературі», учитель християнської етики Політило М. Я. - факультативне заняття «Моральні підвалини заповідей щодо пошани ближнього». На цих заходах провадив науку отець Ю. Годісь, який зосередив увагу учнів на ділах милосердя щодо душі і тіла ближнього.

Кожного дня педагоги спільно з дітьми молилися і розважали над призначеними наміреннями, розповідали дітям про милосердя у прощенні гріхів людини та милосердя як шлях до єднання і миру між людьми, особливо в родині, колективі.

На завершення Тижня духовності була прочитана спільна молитва, в якій висловилися і вдячність, і покора, і прохання, щоби Бог вселив у душі людей мир і спокій, злагоду і любов, аби гідно, з відкритими серцями зустріти світлий празник Христового Воскресіння.

Політило М. Я.,

учитель християнської етики

Заводської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336