Пошук по сайту

«Двері милосердя», - назва канікул у Хмільному

«Двері милосердя» - так цього року називалися канікули з Богом проведені у парафії св. Миколая с. Хмільно Лопатинського деканату.

Відповідно до проголошеного Папою Року Милосердя тематика тижневого табору для дітей була зосереджена навколо Діл Милосердя у нашому житті.

Кожного дня діти молились Святу Літургію своїми ангельськими голосами новоствореного дитячого хору "Ангелятко" за провідництвом п. Олі Кельбас. Катехизація проходила під проводом о. Назара Дячка, настоятеля парафії, під час якої активно обговорювали найбільше Милосердя Бога до нас – Хресну жертву Його Сина.

За допомоги та ініціативи брата Тараса Данчука - семінариста 4-го курсу Івано-Франківської семінарії, його таланту гри на гітарі діти мали змогу кожного дня вчити та співати нових побожних пісень.

Звичайно для всіх були веселі банси, цікаві ігри, змагання та футбольний турнір, велика пригодницька гра, багато сміху, радості та щастя.

Найважливішим було те, що діти взяли до своїх сердець частину найбільшого Милосердя Бога до нас у Таїнстві Покаяння та Євхаристії.

СВІТЛИНИ

Повідомили парафіяни

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336