Пошук по сайту

Місії у селі Старий Добротвір

З благословення правлячого Архиєрея Сокальсько-Жовківської єпархії Кир Михаїла Колтуна, з 25 вересня по 02 жовтня 2016 року, в парафії святих Володимира і Ольги села Старий Добротвір, відбувалася місія. Місію провели о. Василь Ліниця ЧНІ, о. Василь Іванів ЧНІ, о. Богдан Памфюк ЧНІ та сестри-редемптористки  с. Тереза і с. Наталія.  

Кожного дня ранком і ввечері вірні мали можливість прийняти участь у Святій Літургії. В часі Утрені та Вечірні отці-місіонарі уділяли Святе Таїнство Покаяння. На свято Воздвиження Чесного Хреста вібулася велелюдна хресна хода вулицями села із розважаннями отців і сестер та переспівами церковного хору. Щоденно отці-місіонарі відвідували домівки парафіян,сповідали хворих, молилися над недужими. За участю сестер відбувалися цікаві уроки у місцевій школі,а кожного вечора церква наповнювалася веселим співом дітей та молоді під акомпонемент сестри Терези.
         Місіонарі подали цікаві науки для сільського активу, церковного хору та вівтарної дружини. З особливою побожністю вірні зустрічали мощі та ікону блаженного священномученика Миколая Чарнецького, та за його посередництвом вимолювали господніх ласк. За час місій проведено віднову хресних та подружніх обітниць, подано станові науки для чоловіків і жінок. На завершення встановлено місійний Хрест, а о. Василь Іванів, що наділений Святішим Отцем особливими правами в часі року Милосердя, уділив усім благословення та повний відпуст. 

Більше світлин

о. Мирослав Ковальчук,

адміністратор храму свв. Володимира і Ольги с. Ст. Добротвір

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336