Пошук по сайту

Владика Петро звершив Божественну Літургію у монастирі сестер св. Йосифа в річницю відходу о. Кирила Селецького

Сьогодні день народження для Неба Засновника Згромадження сестер святого Йосифа Обручника, Слуги Божого о. Кирила Селецького. З цієї нагоди в каплиці Головного Дому була відслужена Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив Преосвященний Владика Петро Лоза, єпископ-помічник Сокальсько-Жовківський. На Літургію також прибули сестри з Формаційного Дому, щоб разом дякувати Богові за цього праведного подвижника і молитись за його прославу.

СВІТЛИНИ

У своєму слові під час Божественної Літургії Владика Петро наголосив, що о. Кирило був даром для нашої Церкви і крім народження для Бога багатьох душ також породив для Божої слави і добра Церкви два нові монаші Згромадження. Також Владика пригадав сестрам, яким великим даром є покликання до богопосвяти і заохотив нас випромінювати радість вдячності Богові за цей дар.

На завершення свого візиту Преосвященний Владика звернувся до сестер із закликом молитись про чудо за молитвами Слуги Божого о. Кирила, щоб Господь міг ще більше просіяти через цього праведного священника для добра Церкви і народу.

Дякуємо Богові за цього праведного духовного Мужа, що так багато потрудився для Христової Церкви і свого народу.

Джерело

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336