Пошук по сайту

У Раві-Руській Тиждень духовності базувався на цитаті Патріарха Йосифа

Нещодавно у Рава-Руській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 проходив Тиждень духовності під гаслом «Два крила, якими підноситься людський дух в безкраї простори – це віра і наука» (патріарх Йосиф Сліпий).

СВІТЛИНИ

Тиждень розпочався із спільної молитви за мир в Україні і загальношкільної лінійки на тему «Зупинись на хвилинку і задумайся». Кожен клас вибрав для себе девіз – цитату із Святого Письма, було виготовлено стінгазету до 125-річчя з дня народження Йосифа Сліпого.

Вже стало традицією в Тиждень духовності брати участь у Хресній дорозі для дітей у церкві св. Юрія та Вознесіння, де учні 5-11 класів зачитували стації Хресної дороги і роздумували над своїми вчинками.

Захоплюючою була екскурсія до костелу св. Йосифа, який межує з школою, де о. Андрій під час духовної бесіди наголосив на вдячності дітей своїм батькам.

Години спілкування на тему «Вчені про Бога», «Милосердя – шлях до єднання і миру», конкурс малюнка «Моя молитва», перегляд фільму «Притчі Христові», виховні заходи «Нехай святиться ім’я Твоє!», «З Україною в серці» - усі ці заходи сприяли формуванню в учнів духовних цінностей, роздумів над своїми вчинками і прагненні до самовдосконалення.

Активну участь брали всі учні школи вчителі та батьки. Група вчителів відвідала Гошівський монастир і брала участь у Хресній дорозі.

Повідомив о. Роман Улицький

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336