Пошук по сайту

Владика Петро відвідав Дитячий будинок сімейного типу у Цеблові

31 грудня 2019 р. Б., владика Петро (Лоза) та о. Ярослав Малиш, синкел у справах монашества, відвідали Дитячий будинок сімейного типу у с. Цеблів, Сокальського району, яким опікуються сестри згромадження св. Йосифа.

СВІТЛИНИ

Владика Петро у співслужінні о. Ярослава звершив Божественну Літургію та звернувся до присутніх зі словом: «Дякуємо Господеві за прожитий рік. Ми можемо подивитися, як Господь супроводжує нас через ціле наше життя, через цей рік, які ласки Він посилає кожного року і просити благословення для майбутнього.

Сьогодні хочеться бажати, щоб ми мали віру в те, що Господь є близьким до нас та супроводжує нас. Ми живемо, вчимося, маємо друзів, але найважливіше завдання в нашому житті - любити Господа Бога. Бог кожного з нас бере за руку і веде через ціле наше життя. Він каже дати нагоду свідчити про Нього. Бути свідками – це бути Його учнями. Будьмо свідками, бо Господь буде посилати в життя різні можливості, щоб свідчити про Нього.

В часі підготовки до Різдва пригадуймо, що Бог, який залишив небо та прийшов на землю, щоб взяти нас за руку, підняти до неба і повернути благодать, яка нам так потрібна для спасіння».

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336