Пошук по сайту

«Все, що відбувається в житті людини – це задум Божого провидіння», – передріздвяні реколекції в Малехові

26-28 грудня 2011 року, в парафії Собору Пресвятої Богородиці с. Малехів Дублянського деканату, відбулися дні духовної віднови, які провів о. Ігор Цар, душпастир, який протягом 13 років здійснював капеланське служіння для людей позбавлених волі. Основною темою проповідей були науки про Святі Тайни та як Слово Боже має застосовуватися у християнських родинах.

Програма реколекцій передбачала можливість приступити до Св. Сповіді, взяти участь у Божественній Літургії та прийняти Пресвяту Євхаристію. Незважаючи на робочі дні, храм був наповнений людьми, в якому збиралося понад 200 осіб. Богослужіння та духовні науки відбувалися щовечора і тривали кілька годин. «Отець говорив півтора години і навіть наймолодші слухачі були уважними до проповіді», – зазначає о. Ігор Боднар, настоятель парафії.

«Прикладами з власного життя отець-реколектант показував, що все що відбувається в житті людини – це є задум Божого провидіння, котрим Бог приготовляє людину до виконання йому порученого завдання», - підсумовує о. Ігор Боднар.

У проповідях реколектант заохочував вірних до читання Св. Письма і пояснював про важливість частого прийняття Св. Причастя. Також наголошував, що роль сім’ї має визначальне значення у вихованні патріотів своєї Батьківщини і Церкви.

На завершення було здійснено віднову «хресних обітів» і були прочитані молитви на зцілення душі і тіла.

Повідомив о. Ігор Боднар
протопресвітер Дублянського деканату

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336