Пошук по сайту

У футбольному турнірі юнаки із Бродів здобули третє місце

Напередодні міжнародного Дня захисту дітей 31 травня 2012 року дитячий Фонд ООН в Україні провів Всеукраїнський футбольний турнір «Кубок ЮНІСЕФ». Головною метою заходу є допомогти реабілітації дітей, а також привернути увагу громадськості до ключових проблем реалізації прав дітей в Україні.

Столичний стадіон «Локомотив» радо прийняв 6 юнацьких команд, які складали діти, що опинилися в складних життєвих ситуаціях. На турнірі було представлено 2 команди з Києва, і по одній команді з Донецька, Одеси, Коломиї та Бродів. Юнацьку команду міста Броди представляв благодійний фонд «Карітас - Броди». Гравцями бродівської команди були 10 хлопців віком від 12 до 14 років, це діти з багатодітних та малозабезпечених родин, а також напівсироти. Групу юних спортсменів супроводжували: голова районної федерації футболу – Коб’ялковський Сергій та тренер-волонтер – Дмитрук Станіслав, парафіяни храму Воздвиження Чесного Хреста.

На церемонії відкриття турніру були присутні Юкіе Мокуо, Голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні, Юрій Павленко, Уповноважений Президента України з прав дитини, Леонід Новохатько, Заступник Голови Київської міської державної адміністрації та Павло Новіков, Директор Української Біржі Благодійності. Футбольний турнір відкрили знамениті футболісти минулого – Олексій Михайличенко та Володимир Мунтян.

Перемогу у чемпіонаті здобула команда з Донецька, друге місце – команда з Києва, бронзу отримала команда «Карітас - Броди». Почесну місію нагородження переможців виконали Рудігер Люхман, заступник Голови Представництва ЮНІСЕФ в Україні та відомий футболіст київського «Динамо» і збірної України Владислав Ващук.

Організатори змагання провели для юних футболістів екскурсію Києвом, а також після закінчення турніру приємною несподіванкою для усіх став концерт за участі молодих зірок української естради.

Повідомляє парафіяльний сайт

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336