Пошук по сайту

Протягом тижня діти пізнавали зміст Святих Таїнств

З 10 по 16 червня 2012 року у парафії свв. Володимира і Ольги с. Ст. Добротвір відбувся літній дитячий табір. Цілий тиждень близько сорока дітей, віком 8-14 років мали можливість через молитви, лекції та ігри засвоювати науки про Св. Тайни та формувати свій християнський світогляд.

Табір став успішний завдяки співпраці із Стародобротвірською школою. В особі директора школи Рогалі А. В., а також вчителів Кірик Л. Й., Сологуб В. Д. та інших, парафія знайшла не лише підтримку, але й практичну допомогу в організації багатьох заходів.

Кожен день тижня був присвячений окремій Св. Тайні. Лекції були закріплені на протязі дня тематичними іграми та творчими майстернями. Ввечері всі збирались на молитву у церкві. Тут і відбувалось імпровізоване опитування вивченого матеріалу.

Також учасники літнього табору здійснили поїздку у музей о. Маркіяна Шашкевича в с. Нестаничі, молились до чудотворної ікони Матері Божої Повної Ласки.

На протязі всього часу, за сприянням голови Катехитичної комісії нашої єпархії о. Михайла Микити у парафії працювали студентки III курсу факультету соціальної педагогіки УКУ Оля Столярова та Катерина Лемець. Їх творчий підхід до справи та добрі знання забезпечили успіх у проведенні табору.

Повідомив о. Мирослав Ковальчук,
адміністратор храму свв. Володимира і Ольги с. Ст. Добротвір

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336