Пошук по сайту

«Веселі Канікули з Богом» у Малехові

З 28 червня по 1 липня 2012 року у парафії Собору Пресвятої Богородиці села Малехів, яку очолює о. Ігор Боднар, були проведені «Веселі Канікули з Богом» за участю аніматорів Центру Молодіжного Аніматорства та осіб, які брали участь у цьогорічному вишколі молодіжних лідерів, який відбувся напередодні в Дублянах.

Перший день зустрічі аніматори присвятили темі «ДЯКУЮ ЗА ЖИТТЯ», на якій було побудовано духовні розважання, веселі руханки та логічні ігри для всіх учасників.

Другого дня учасники мали можливість розмірковувати над темою «ЖИТТЯ – ЦЕ ДАР» або, іншими словами, «ТАЛАНТИ, ЯКІ ДАРОВАНІ БОГОМ». Після перегляду мультфільму «Притча про таланти» учасники веселих канікул були поділені на групи і мали коротку катехизацію на тему талантів. Після невеличкої перекуски усі діти з великим азартом взяли участь у великій грі, яка також була присвячена темі талантів.

Підґрунтям розважальної програми третього дня стала тема «ЖИТТЯ – ЦЕ ВИБІР». Завдяки старанням аніматорів старші і молодші учасники веселих канікул переглянули один із фрагментів життя святого Івана Боско. Одних із елементів дня були гуртки, які сприяють гармонійному розвитку творчого потенціалу кожної дитини, як особистості.

На завершення «Веселих Канікул» в с. Малехів було відправлено Святу Літургію, яку очолив отець Ігор Боднар. Відтак усі учасники завзято продемонстрували чого змогли навчитись за цей короткий проміжок часу.

Повідомила Людмила Гурська,
аніматор ЦМА

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336