Пошук по сайту

День християнської молоді святкували у Запитові

З ініціативи парафіяльної молоді 22 липня 2012 року у парафії Архистратига Михаїла в селищі Запитів Новояричівського деканату відбулось свято – День християнської молоді під гаслом «Квітуй у пісні й добрих справах, чарівна молодість моя».

Повертаючись із молодіжного форуму «Я люблю свою парафію», молодь із Запитова почала висловлювати свої думки про те, що потрібно зробити подібний захід у своїй парафії. І вже 22 липня в Запитові святкували День християнської молоді.

З привітальним словом до учасників та гостей звернулися о. Василь Бесага, голова селищної ради, а також представники Молодіжної комісії Сокальсько-Жовківської єпархії Оксана Степована та Андрій Сліпий, також представниця Центру молодіжного аніматорства Людмила Гурська.

Протягом концерту звучали пісні та вірші у виконанні запитівської молоді. Усіх присутніх зацікавила інсценізація про «блудних дітей», які не можуть порозумітися, відвертаються від своїх батьків і йдуть шукати кращого життя. Ще глядачі мали можливість побачити пантоміму «Життя у спільноті». Коли ми є самі, сатані дуже легко атакувати нас, але як тільки ми приходимо у спільноту, він стає безсилий, адже завжди знайдуться люди, які не дадуть злому згасити вогонь гарячого серця.

Після святкового концерту учасники та глядачі мали змогу грати різноманітні ігри, протанцьовувати банси разом із учасниками ЦМА. Також для усіх була проведена вікторина, розігрувались цікаві та повчальні призи.

Заключним акордом вечора була спільна молитва, яка була незвичною для всіх присутніх. Під час молитви співали пісні та розважали над рядками Святого Письма. По завершенні всі у піднесеному настрої розійшлись по своїх домівках і понесли у своїх серцях віру та любов до нашого Бога.

Повідомили Михайло Мирка і Тетяна Малицька

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336