Пошук по сайту

Міс та Містер «Катехитична школа 2012» у Червонограді

Нещодавно старші учні Катехитичної школи ім. Андрея Шептицького при парафії церкви Пресвятої Богородиці Владичиці України м. Червонограда мали нагоду позмагатись за звання Міс та Містер «Катехитична школа 2012».

Організатором конкурсу виступив о. Василь Кметь, катехит молоді, спільно з старшою групою Катехитичної школи, що носить ім’я блаженного папи Івана Павла ІІ.

Талановитість та різнобічність учасників, запальне слово ведучих подарували всім присутнім незабутню атмосферу чудового свята. Хлопці і дівчата показали глядачам багатство своїх талантів, позмагались у конкурсах на найкраще представлення, найчарівнішу зачіску, наймайстерніший танець, випробували свої знання Катехизму. Всі вони виявились достойними конкурсантами, і, беззаперечно, кожен з них заслуговував на перемогу, проте справедливе і безкомпромісне журі обрало найдостойніших.

Переможцями стали Іван Сехна і Орися Москаль. Глядачі також приймали активну участь, брали участь у конкурсах і мали змогу шляхом голосування обрати Міс і Містера Глядацькі симпатії. Ними виявились Тетяна Гумен та Руслан Лащук. Переможців нагородили цікавими призами.

Після завершення конкурсної програми на всіх чекав солодкий стіл і запальні танці. Тож всі присутні були безмежно задоволені феєрією свята, адже на них чекали захоплююча конкурсна програма, безліч щирих посмішок і незабутніх вражень.

Повідомила Катерина Наливайко,

учениця Катехитичної школи

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336