Пошук по сайту

«Різдво у серці», - свято коляди у Червонограді

20 січня 2013 року в актовому залі храму св. Йосафата м. Червонограда відбулося величне свято коляди – «Різдво у серці».

Почалося свято з колядок і щедрівок, які представив дитячий хор парафії. Потім колядував ансамбль маленьких діток, що створений на базі «Кришталевих дзвіночків». Опісля, чекаючи виходу на сцену вертепу, весь зал гучно колядував, звіщаючи радісну новину Різдва Христового, і якраз вертеп у виконанні Марійської дружини пригадав всім присутнім про цю подію, і як це все було.

Далі свої колядки представив квартет священиків «Благословення» і на закінчення - «Кришталеві дзвіночки» своїми милими, дзвінкими дитячими голосочками прославляли народження Божого Сина у гарних колядках, щедрівках і віншуваннях.

Напередодні ці діти представили свято Різдва у своїх малюнках, де всі, хто йшов на свято, мали змогу побачити дитячу творчість.

Святковий концерт приніс присутнім багато позитивних емоцій і додому всі поверталися радісними і щасливими, бо мали можливість на цьому концерті, ще раз пережити у своєму серці, величне свято Різдва Христового.

Повідомила п. Оксана Гейко,
музичний керівних творчих колективів храму

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336