Пошук по сайту

Єпархіальна подячна проща дітей з нагоди закінчення навчального року

12 червня 2019 р. Б. у Львові проходила єпархіяльна проща дітей із терен Сокальсько-Жовківської єпархії з нагоди закінчення навчального року. 

Розпочалося все молебнем до новомучеників УГКЦ у храмі святих Володимира і Ольги. Молитву у свівслужінні священників очолив преосвященний владика Петро, єпископ-помічник Сокальсько-Жовківської єпархії. 

СВІТЛИНИ

Архиєрей звернувся до присутніх словами: "Ми сьогодні зібралися тут, щоби подякувати Богові за цей навчальний рік. 

Ви мали нагоду пізнавати Божі правди, пізнавати Ісуса, Пресвяту Богородицю, сьогодні дякуємо Богові за всі наші катехитичні школи, за всі уроки катехизації, які проводилися в наших катехитичних школах. І я вам всім хочу сказати дякую за ваше навчання. Кожного разу, як ми чогось вчимося, ми здобуваємо це для свого життя..." 

Владика подякував також катехитам, вчителям та священикам, "які приклали зусиль для того, щоби наші діти зростали у вірі" та уділив своє пастирське благословення. 

Опісля дитяча рекреаційна програма продовжилась у King Cross Leopolis, де відбувся прем'єрний перегляд мультфільму "Секрети домашніх тварин 2" у 3D форматі, після чого, позитивно налаштовані і радісні діти повернулись до своїх домівок. 

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336