Пошук по сайту

Ікона Зарваницької Матері Божої у Соснівці

 

З 21-по 24 червня Чудотворна Ікона Зарваницької Божої Матері перебуває у храмі свв. апп. Петра і Павла в Соснівці.

З цієї нагоди в неділю 23.06 Божественну Літургію у храмі  очолив владика Михаїл (Колтун). Детальніше з фото і відео можна ознайомитись на facebook сторінці парафії.

У своїй проповіді владика захотив до взаємної любові між собою та до довіри Господеві на взір Марії. «Довіритися Богові так, як Йому довірилася Пресвята Богородиця, і їй Господь повірив себе, ввесь світ, нас з вами. Пресвята Богородиця зазнала великих ударів долі, але вона не схибила і була ввірена Богові, Його Любові, і ця любов дала Їй такі великі можливості любити Бога понад все і ближнього свого, як самого себе».

СВІТЛИНИ

Наше єднання у вірі звершується у Божественній Літургії, коли ми у мирній ектенії спільно молимося за ввесь світ, за все життя, за нас з вами, але для того, щоби ця молитва була успішною, між нами має панувати прощення та примирення, щоби в любові ми могли просити і з запевненням отримувати те, чого просимо.

Існує світ видимий і невидимий, і ми, як представники цього світу, через молитву, через нашу віру з‘єднуємося із духовним світом, який переповнений Божою славою, і тим самим творимо спільну потужну молитву, яку вислуховує Господь.

Прес-служба єпархії

 

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336