Пошук по сайту

Зарваницька ікона подорожує по нашій єпархії, для того, щоби привернути увагу до важливих цінностей християнської родини

«Недужі за Твоїм посередництвом видужують, горем прибиті зазнають полегшення, всі, що Тебе в молитвах почитають і Твого Покрова шукають, отримують від тебе благодаті…», - слова молитви линули від парафіян церкви Святих Верховних Апостолів Петра і Павла м. Соснівки до Чудотворної ікони Зарваницької Матері Божої. Розділити радість торжества у святу неділю прибув Владика Михаїл, який очолив Божественну Літургію. 

СВІТЛИНИ

Зарваницька ікона подорожує по нашій єпархії, для того, щоби привернути увагу до важливих цінностей християнської родини, розпочавши тим самим щиру молитву за наші сім'ї. У храмі Святих Верховних Апостолів Петра і Павла ікона перебуває з 20 по 24 червня.  Що може принести людині душевний спокій та безмежне щастя, більше, ніж щира молитва. Молитовні святкування   з нагоди перебування чудотворної ікони Зарваницької Божої Матері, коронованої Святішим отцем  Франциском  23   жовтня 2017 р., для духовного  зростання християнських родин у м. Соснівка  відбувались протягом усіх днів перебування ікони. 

Надія Борисенко

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336