Пошук по сайту

Кубок Сокальсько-Жовківської єпархії з настільного тенісу

25 грудня в спортивному клубі «ЛІРС», що в Жовкві, було проведено «Кубок Сокальсько-Жовківської єпархії» з настільного тенісу. В даному турнірі взяло участь 43 учасники, які змагалися в чотирьох номінаціях:

  • дівчата
  • хлопці віком 9-13 років,
  • хлопці віком 14-18 років,
  • священики.

Змагання розпочались з молитви і благословення владики Петра, який в своєму слові до учасників наголосив, що все що ми маємо і осягаємо в житті – це все з ласки Божої, а даний турнір є хорошою нагодою перевірити свої сили і подякувати Богові за те, що Він нас наділяє різними талантами.

СВІТЛИНИ

За результатами змагань серед дівчат перше місце посіла – Заблоцька Богдана(м.Жовква), друге – Гаврилюк Юліана (м.Рава-Руська), третє – Казюк Соломія (м.Рава -Руська)

Серед хлопців, віком 9-13 років, перше місце посів – Заблоцький Остап (м.Жовква), друге – Козакевич Адріан (м.Жовква), третє – Панечко Тарас (с. Забір’я)

Серед хлопців, віком 14-18 років, перше місце посів – Васильчук Руслан (м.Жовква), друге – Кіщак Іван (м.Рава-Руська), Солило Дмитро (м.Рава-Руська)

Серед священиків перше місце посів – о. Михайло Захарко, друге – о. Тарас Загоруйко, третє – о. Володимир Августовський.

Дана подія, яка зібрала священиків, дітей та молодь єпархії на змагання, відбулася вперше і надалі буде щорічною традицією.

Повідомив о. Йосип Скоробогатий

Голова молодіжної комісії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336