Пошук по сайту

Священики Дублянського деканату взяли участь у біблійному семінарі

26 березня 2013 року, в рамках Біблійного апостоляту Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ, у Львівській Духовній Семінарії Святого Духа для представників духовенства УГКЦ був проведений біблійний семінар на тему «Віра через призму біблійного тексту Святого Євангелія від Івана».

Проведення даного семінару взяв на себе відомий у колах УГКЦ бібліст, викладач Українського Католицького Університету, отець-доктор Тарас Барщевський.

З-поміж числа учасників з різних єпархіальних одиниць на семінарі були й представники духовенства Сокальсько-Жовківської єпархії, зокрема протопресвітер Дублянського деканату, о. Ігор Боднар, о. Володимир Грицайко, священик с. Зашків, та о. Володимир Крижанівський, священик с. Збиранка. Центральну тематику проведення поточного семінару сформував представлений о. Тарасом для учасників екзегетичний аналіз семи дієслів формування шляху досконалої віри Христових учнів.

Так, починаючи з наголосу на невід’ємній необхідності вміння кожного самому почути Божий голос та завершуючи поставленим наголосом на важливості здібності кожної людини привести її ближнього до досконалості віри в Христа, кожен із учасників семінару вийшов з-поза його рамок до подальшої пасторальної праці з таким мотивуючим дороговказом – «Святе Письмо є дзеркалом, де маємо вміти побачити себе та ближнього поруч себе».

Проведення подібного роду семінарів є корисним у плані інтелектуального та духовного зросту як і окремих представників духовенства УГКЦ, так і спільноти УГКЦ загалом.

Повідомив о. Володимир Грицайко

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336