Пошук по сайту

Преосвященний владика Михаїл Колтун подякував Богу за дар життя

28 березня 2013 року в храмі св. Йосафата у м. Жовква єпископ Михаїл Колтун у спільній молитві з священиками єпархіального управління, протопресвітерами та головами єпархіальних комісій подякував Богу за 64 роки життя.

Вітаючи владику Михаїла, о. Богдан Мурований, керівник видавничого відділу «Джерело життя», сказав: «Бажаємо мудрості, терпеливості та сил нести той хрест апостольського служіння, який на вас покладено. Будьте до кінця вірним Богові, Його Святій Церкві та тим обітницям, які дали у сповіданні віри. Хай Господь благословить вас, владико Михаїле, силою духа, мудрістю, рівновагою у труднощах, відданістю Богу до кінця, любов’ю до ближніх, терпеливістю життям по волі Божій. Пресвята Богородице і святий архистратиже Михаїле, поручаємо вам, нашого дорогого владику під особливу опіку ще на багато років, щоб він гідно пройшов своє життя й осягнув вінець перемоги».

Єпископ Михаїл висловив слова вдячності за єднання в молитві і наголосив, що «намагався усіх присутніх вмістити в своєму серці в благальних молитвах перед Господом». Також архиєрей дякував Всевишньому «за Церкву, до якої він нас покликав» та за «кожного з нас, що прикладаємося серцем і душею для того, щоби виразити свою християнську сутність у цьому світі».

Від духовенства привітальне слово сказав о. Богдан Вихор, декан Бродівський. Відтак поетичне слово і квіти подарували семінаристи нашої єпархії, які навчаються в Івано-Франківській духовній семінарії. Від родини найщиріші привітання висловив о. Зиновій Колтун, а від імені парафії св. Йосафата подячне слово виголосив о. Михайло Ткачів.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336