possible to make website for free

Пошук по сайту

Свято Воздвиження Чесного Хреста в Ірпені

27 вересня 2012 року у день свята Воздвиження Чесного Хреста Господнього до парафії Різдва Пресвятої Богородиці м. Ірпінь Київської області завітав владика Михаїл Колтун, єпарх Сокальсько-Жовківський.

Владика, який у справах капеланства часто відвідує Університет Державної Податкової Служби України в Ірпені, радо відгукнувся на запрошення адміністратора парафії о. Мирослава Латинника, який до слова є родом із м. Сокаля.

Разом із священиками та парафіянами владика очолив та відслужив Божественну літургію. Під час проповіді владика згадав про перших християн, які, часто перебуваючи у важких умовах, провадили своє життя однодушно, у любові бо Бога та ближнього, і наголосив на важливості цих засад у теперішній час. Після Божественної літургії о. Мирослав на згадку про візит подарував владиці збірку поезій та фотографій  про Ірпінь.

Після цього владика оглянув будівництво парафіяльного храму, яке здійснюється в даний час. Також у владики взяв інтерв'ю представник газети «Українське Слово» Анатолій Зборовський, директор Ірпінського міського краєзнавчого музею.

Повідомили у парафії м. Ірпінь

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336