possible to make website for free

Пошук по сайту

У Жовкві представили Катехизм УГКЦ

10 жовтня 2012 року під час відзначення єпархіального Дня катехита у храмі св. Йосафата м. Жовкви презентували Катехизм «Христос наша Пасха». Доповідачами були представники комісії, яка готувала цю книгу, а саме: о. Тарас Барщевський, о. Мирон Бендик та д-р Михайло Петрович.

Вступне слово виголосив єпархіальний єпископ Михаїл Колтун, який наголосив, що «Катехизм є прапором нашої віри», завдяки якому ми вчимося бути справжніми християнами. Далі представники Патріаршої Катехитичної комісії представили усім присутнім – священнослужителям, катехитам, вчителям та сестрам – структуру, джерела і сутність офіційного катехитичного навчання нашої Церкви.

На завершення єпископ прочитав молитву на благословення вчителів та священнослужителів на новий навчальний рік у Катехитичних школах. Відтак архиєрей окропив усіх присутніх свяченою водою.

о. Михайло Микита, голова Катехитичної комісії у єпархії, подякував усім присутнім та висловив сподівання, що надалі буде плідна співпраця між навчальними закладами і Церквою.

Прес-служба єпархії

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336