possible to make website for free

Пошук по сайту

В Куликові протягом тижня школярі вчилися духовності

В смт. Куликів Жовківського деканату з 19 по 23 березня 2012 року проведено Тиждень духовності, який розпочався зі спільної молитви під проводом отців місцевих парафій: о. Володимира Коткевича, о. Романа Стецка та о. Йосифа Леговича. У заході взяли участь шкільна громада: дирекція школи, педагогічний та учнівський колективи, техпрацівники. Молитва проводилася кожного дня з різними наміреннями.

Протягом тижня у 3-6 класах було проведено захід «Дерева добрих справ». Для 9-11 класів було організовано перегляд фільму «Сіль», який розкриває суть монашого покликання. Відбулася виставка малюнків на біблійну тематику «Сторінками Старого та Нового Завіту».

У Тиждень духовності відбулися зустрічі учнів зі священниками на таку тематику: «Вміння прощати», «Покликання в житті людини».

Вчитель християнської етики разом із учнями 3, 5, 6, 9 класів підготувала виховний захід на тему «Новий Завіт - Завіт Любові».

У класах проводилася інформаційна година та перегляд фільму присвячені 120-літтю від дня народження Йосифа Сліпого.

Завершився Тиждень духовності Хресною дорогою у місцевому храмі під проводом о. Володимира та о. Романа та за участю всієї шкільної громади.

Повідомила Оксана Михалевич
вчитель християнської етики

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336