possible to make website for free

Пошук по сайту

«Все живе потребує любові», - підсумували школярі із Забужжя

21 березня у Забузькому школі-ліцею (Сокальщина) вчителі та учні взяли участь у творчому задумі «Все живе потребує любові», який підготували і провели учні школи. Керівником та учасником проекту була вчителька християнської етики Венгрин Галина Ярославівна. У проекті також брали участь о. Йосип Скоробогатий, сільський бібліотекар Світлана Коляда та вчителі християнської етики шкіл з округу.

Метою та завданням проекту було формування в учнів високоморальних якостей на основі християнських чеснот, розкриття любові, як двигуна і мети морального життя. В ході заняття учасниками створювалось «Дерево життя», яке до закінчення було прикрашене декоративними яблуками, що символізували любов до Бога, до ближнього, до Батьківщини, до книги, до ворогів.

Протягом Тижня духовності в школі також була організована виставка дитячих робіт «Я люблю Бога, я прославляю Його велич».

У п’ятницю о. Йосипом та учнями школи була проведена Хресна дорога з музичним супроводом. Одним зі закликів Хресної дороги були слова: «Ми діти, підносимо свої молитви до Тебе і хочемо слідувати за Тобою цією Хресною дорогою».

Під час Тижня духовності у школі відбувались зустрічі зі священиком, де діти могли отримати відповіді на запитання та просто поспілкуватись з ним.

Повідомила Оля Коляда
учениця школи

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336