possible to make website for free

Пошук по сайту

У Варяжі Тиждень духовності співпав із парафіяльними реколекціями

У Варязькій школі (Сокальщина) Тиждень духовності (19-25 березня) розпочався зі спільної молитви священика, вчителів та учнів. Адміністратор парафії о. Василь Городецький проводив духовні бесіди з дітьми, в яких обговорювалися проблеми духовності в сучасному суспільстві, проводили молодіжну Хресну дорогу. Також протягом тижня священик навідувався до найменших парафіян у Варязький дошкільний заклад.

Особливою подією цього тижня були парафіяльні реколекції, які провів о. Йосип Скоробогатий, сотрудник парафії арх. Михаїла с. Забужжя. На завершення Тижня духовності, учні Катехитичної школи ім. Климентія Шептицького с. Варяж, спільно з церковним хором та Народним домом, підготували виступ присвячений Великому посту. В рамках виступу звучали духовні пісні та вірші. Найцікавішою та найбільш вражаючою частиною цього дійства була коротка п’єса «Розп’ятий», в якій юні актори показали, як часто ми не помічаємо Христа, котрий з’являється поруч, хоча вважаємо себе християнами.

Виступ проходив спочатку перед жителями с. Варяж, а також з ініціативи депутатського корпусу, в Народному домі м. Сокаля. Глядачі не стримували сліз, а опісля висловлювали вдячність та захоплення талановитістю дітей та відданою працею наставників.

Повідомили парафіяни с. Варяж

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336