possible to make website for free

Пошук по сайту

У Бродах роздумували про Таїнство Пресвятої Євхаристії

3 червня 2012 року в день свята Зіслання Святого Духа парафіяльна спільнота храму Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста м. Броди в рамках проведення Євхаристійного тижня на Святій Літургії особливо роздумували про Таїнство Пресвятої Євхаристії у житті кожної сім’ї.

Настоятель храму о. Ярослав Царик підкреслив, що християнській сім’ї, як домашній церкві – необхідно жити Євхаристійним Христом. На Літургії були виголошені особливі прохання, за злагоду, мир та порозуміння в сім’ях, опіку і покров Пресвятої Богородиці над християнськими родинами. Більше як 170 вірних приступили до Святого Причастя.

Після Божественної Літургії родинам було роздано пастирський лист Блаженнішого Святослава «Жива парафія – місце зустрічі з живим Христом», а також молитви, чоловікам – «молитва чоловіка», жінкам – «молитва дружини». Вірні по черзі промовили ці молитви і засвідчили готовність вдома, всією сім’єю ставати до спільної молитви.

Наприкінці, священики о. Ярослав Царик та о. Тарас Дзьоба окропили зілля свяченою водою та благословили вірних єлеєм. Під час освячення християнський ансамбль «Знамення» співав пісню «Зелені свята», яку кожного року співає парафіяльна спільнота Чесного Хреста м. Броди.

Повідомляє парафіяльний сайт

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336