possible to make website for free

Пошук по сайту

«Веселі канікули з Богом» у Бродах

5 – 8 червня 2012 року у парафії Собору Пресвятої Богородиці і святої первомучениці Теклі м. Броди відбулися «Веселі канікули з Богом», у співпраці з Бродівською ЗОШ І-ІІІ ст. №4. У заході взяли участь близько 100 дітей віком від 6 до 13 років.

Основною метою «Канікул» було навчити дітей контактувати з навколишнім середовищем і самим собою, живучи християнським життям. Перший день, як і усі наступні, розпочався зі збору дітей, відбулося ознайомлення катехитів-організаторів (Вихор Наталія, Вихор Ганна, Бешлей Оксана, Олеха Ірина, Олійник Ірина) з учасниками «Веселих канікул». Темою дня було «В контакті з собою» (творення людини, особливість людини). А, оскільки це не лише пізнавальні, а й веселі канікули, то після духовного відпочинку учасники вели активний фізичний відпочинок: розминка, банси та веселі ігри.

На другий день діти вчилися жити в контакті з друзями (дві заповіді любові). А також самі вчилися бути друзями, адже бути другом – це означає підставити плече тому, хто втратив надію, і дарувати йому любов. І відповідно обирали пісню, наприклад «Знаю, що важко та з вірою йду» або «Справжній друг».

На третій день - «В контакті з батьками» (Ти – син мій улюблений). Останнього дня діти пізнавали велич Вселенної, розважали над темою «В контакті з природою» (Творіння всесвіту). Цього ж дня настоятелем церкви та директором Катехитичної школи о. Іваном Вихором було уділено благословення для усіх учасників християнського відпочинку.

«Канікули з Богом» надали можливість маленьким християнам пізнати суть і важливість християнства, вдосконалитися у саморозвитку, познайомитися та віднайти нових друзів та весело провести час.

Повідомила Вихор Марія,
студентка ЛНУ ім. Івана Франка

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336