possible to make website for free

Пошук по сайту

У «Канікулах з Богом» в Червонограді взяли участь триста дітей

У парафії Св. Йосафата м. Червоноград завершився тиждень «Канікул з Богом». Щодня з 25 до 30 червня 2012 року майже 300 дітей віком від 5 до 16 років з допомогою сестер Згромадження Пресвятої Родини і молодих аніматорів вчилися, що означає любити Бога і ближнього, знайомилися з новими друзями, з якими весело і корисно проводили час.

На протязі тижня діти роздумували над Святими Таїнствами. Кожен день була відповідна сценка, а потім роздуми у групах над значенням Святих Таїнств у житті. Були також цікаві пісні, забави, ігри та гуртки.

В останній день, 30 червня усі 8 груп, на які були розділені діти, показали чудовий концерт, де кожен номер супроводжувався гучними оплесками.

На завершення «Канікул з Богом» учасники зустрілися в неділю, 1 липня на Святій Літургії, щоб подякувати Богові за подаровану радість. Опісля на території церкви для всіх дітей був приготовлений солодкий стіл, відтак зробили спільну фотографію і подякували сестрам-монахиням за чудовий час проведений разом.

Потім аніматори, разом з катехитами і священиками мали святковий обід, де кожен ділився враженнями від участі у християнському таборі «Канікули з Богом».

Повідомив свящ. Роман Сковрон,
організатор «Канікул з Богом»

Офіційний медіаресурс
Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ
©2009–2023

Правлячий Єпископ: Кир Михаїл (Колтун)
Єпископ-помічник: Кир Петро (Лоза)

Контакти:
Адреса: 80300, м. Жовква, вул. Львівська, 7а
Телефон: 61-336